Bergen Klatreklubb : Buldring
bolt
kiler
regn
sva
vertikalt
bratt
overheng
logo2
(klatreførere)

Odda :: Bondhusdalen

Adkomst: Buldrefeltet ligger i Bondhusdalen i Mauranger. Fra Bergen er enkleste vei over Gullfjellet, via Tysse til fergeleie ved Gjerdmundhamn. Videre med ferge over Hardangerfjorden til Løfallsstrand og til Bondhusdalen. Reisetid fra Bergen er ca 2,5 timer.
I juni åpnet det en ny tunnell som gjør det mulig å kjøre fra Bondhus til klatrefeltene ved Odda på ca. 40 minutter, 55 kroner i bomavgift.
Anmarsj: Fra hovedveien er det skiltet mot Bondhusdalen og opp til parkeringsplassen. Buldrefeltene ligger langs grusveien oppover i dalen. De er ikke synlig fra parkeringsplassen.

Kufeltet: Følg grusveien fra parkeringsplassen mot breen (skilt) i ca 500 meter, og du ser Kufeltet på høyre side. Husk å lukke grindene og respekter båndtvangen i området. 5 min. anmarsj.
Keiserfeltet: Følg grusveien fra parkeringsplassen mot breen (skilt), passer Kufeltet og fortsett oppover dalen. Etter ca. 15 min trasking tar du til venstre på bro(den første du kommer til) over elven og følger stien gjennom "steinur". Gå videre ca. 10 minutter på denne stien og du kommer til Keiserfeltet. 20-30 min anmarsj.

Denne føreren er under kontinuerlig utvikling så det er fint om du rapportere nye buldere og feil til BKK. Vi vil gjerne også ha tilbakemeldinger på tegninger og graderinger. Send oss en e-post.

:: Komplett fører (0,6 mb)
:: Skriv ut denne siden

Kufeltet Keiserfeltet
Bergen Klatreklubb
post@bergenklatreklubb.no
Tlf: 94061535